IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    Nem akarok beleszólni, mert nem ismerem a szitut, csak a két gépet... még egy hónapja is volt hogy próbáltam fordulózni velük, 10-ből 10-szer meghaltam... azóta csak magasgi fölényből támadok, vagy maximum, ha saját magaságon van, szemből. Aztán ha nem találom el az utobbi esertben, földig boritva spurizok haza. Ha meg rázuhanás közben nem találom el, mert, kifordul, nem megyek le a magasságáig, hagyom a francba...Azt szeretem ha épp saját gélpet lőt, akkor általában nem figyel eléggé, és le lehet kapni:)
    De sose fordulozok velük, ezt megtanultam.
    Spitfirevel, csak akkor, ha látom hogy kezdővel van dolgom. Egyesek szeretnek s-eket irni vele a gépem orra előtt, onnan meg lazán beletrafálok a szárnyába:)