IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #25989 Bekapcsolom a gépet és indulás után feljön egy ablak ami magyarázza nekem, hogy milyen hasznosak a böngészők és én is válasszak egyet, de előtte nézzem meg, hogy van-e netem. Hát mivel van netem és böngészőm is van, viszont ezt a szar ablakot még sosem láttam, azonnal kikapcsoltam és nem kattintottam sehová. Igen ám, de amit kiléptem ebből az ablakból már az asztalon létrehozott egy indító ikont. Ment is a kukába egyből.
Nem is nagyon törődtem vele, de észrevettem, hogy a pingem több mint 3000ms a letöltésem ok, de a feltöltésem gyalázatosan alacsony és az egész netem úgy ahogy van lassú és xar. Szerintetek mi ez azon kívül, hogy a kancsó upc bénázik? Haldoklik a modem, vagy mi?