IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Csak azért írtam,hogy vitatkozunk,mert nem éppen baráti eszmecsere amilyen hangnemben írogatunk egymásnak,valljuk be őszintén.Eddig,hogy volt? Mi belinkeltünk valamit,akit érdekelt elolvasta,esetleg ő is linkelt hozzá valamit,akit nem az tovább siklott rajta,csendben békében zajlott az élet.Aztán jöttök ti,Bucsert nem tudom ki szabadította ránk,én amióta itt fórumozok még nem nagyon láttam tőle hozzászólást ebben a topicban,bár látom,hogy ős tag egyéb helyeken(én többet adok azok szavára akikkel nap mint nap beszélgetek bizonyos témákról,mint akinek most látom a nevét itt először) és érdekes hangnemben írjátok-bocsánat a többesszámért-"ellehet innen húzni",(bár nem te írtad így)és elkezdtek politikáról beszélni,meg,hogy mit lehet és mit nem,pedig szó sem volt párt-hovatartozásról,hogy ki mire és miért szavaz erre vagy arra. Tényleg nem az volt a célom,hogy ezen bárki vitatkozzon,csak gondoltam megosztom az ismerőseimmel,aki elhisz-elhiszi,aki nem az meg nem,felnőtt emberek vagyunk eltudjuk dönteni,hogy elhisszük-e vagy sem. A kuruc.infot,mint hírportált tartom legalább annyira hitelesnek,mint az indexet vagy a "magyarnak" nevezett médiumokat,amik elég sok mindenről elfelejtenek beszámolni,de ez is csak a saját meglátásom,véleményem.

Az izraeli repülőkkel kapcsolatban meg csak annyit,nem az volt a baj,hogy itt vannak(bár nekem az is),hanem az,hogy ilyen hamar megkapták az engedélyt. Ki volt az aki kivizsgálta 24 óra alatt,hogy egy ilyen korszerű technikával rendelkező repülőgép,milyen felderítést végez nálunk,hogy hogyan tudnánk esetleg védekezni ellene,és mindezt teszi egy nap háromszor. És vajon ők megengednék-e ezt nekünk,mindenféle előzetes vizsgálat nélkül 24 órán belül?Lehet,hogy némelyikőtök csak összeesküvés elméletnek tartja,de azért felettébb érdekes. Itt egy videó róla a kuruc.info-ról.Megkérek minden kedves fórumozót,hogy csak és kizárólag az nézze meg akinek nem sérti az önérzetét és akit érdekel.
    Íme a Link

Üdv Pogi