IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #25257 jaj, de sajnáltam ma hoyg egyedül repkedtem, warcloudson, ma volt először online bevetésem, találkoztam egy p-47-essel, amit elkezdtem üldözni, elég amatőr volt ő is, többször átesett, és aheyett hogy a társaira bizta volna a melót, mivel mint kiderült, még legalább 2-en voltak rajta kivűl, elkezdett szembefordulgatni velem, de messze nem talált el, 1500 méterrel magasabban lehet mikor elkezdt ezt. szóval, igy jól lelasitotta magát, mögé kerülök, elkezd zuhani, meg le, én is utána 700-al, a fák magaságába folytatja, ahol semmi esélye. aztán egyszercsak ott mennek el vagy 2 gépnyire a nyomjelzők... oly mértékben mellé célzott az ilető, hogy kitérő manővert se tettem, csak mikor lassan kezdett bemérni, végül elkezdtünk fordulgatni, és aztán közelről az egyik csak telibevágott. ha valaki csak olyan tudásu islett volna mint én, és ketten vagyunk már tuti lenne egy győzelmem:)
az egyiknek igy is azthiszem elkaptam a motorját, mert mikor kiugrottam, láttam áló légcsavarrl siklik lefele, bár én is csak vaktába tudtam célozni az üldözés miatt, ugyhogy mázli ha elkaptam.