IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem komoly, csak van pár betegség, amivel nem engednek. Az inzulinos injekciót igénylő cukorbetegség pl ilyen. Asszem van súlykorlátozás is vitorlázógéphez, olyan 80-100 kg körül, de ezt nem tudom már, hogy pontosan mennyi. Én 97 és 2002 között repkedtem kisebb nagyobb megszakításokkal, akkoriban elég komoly, egész napos vizsgálat volt a sportkorházban. Kaptál egy négyoldalas dossziét, és kb pincétől padlásig végigjártad. Szemészet is komolyabb volt, mint álltalában szokott lenni, a fülészeten volt forgószékes vizsgálat. Ekg, belgyógyászat, ilyesmik is voltak. Ha repkedni akarsz, ősszel érdemes a klubboknál érdeklődni, akkor indulnak az elméleti tanfolyamok (bár, amilyen anyagi helyzetben vannak, lehet ez már nem lényeges), hogy tavasztól repkedhess.