IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
JAJJ, drámatagozat? :) Ott még egy projectoros megoldásokról beszéltünk. Amit willenbrock linkelt, a simaviatikos Bf 109 kabin, azt hátulról vetítik: http://www.simaviatik.com/images/Me109/mail-2.jpg
Ez így elég szar nem gondood? Még a kabinkeret árnyéka is a vászonon van.
Hajlított vászon, három projector, nagy periférikus mező, de lefelé itt sem látsz rendesen (Egyébként ezek a Diamond szimulátorok mennyibe kerülnek? 20 milla? 200?). Ahol csak az avionika a lényeg, és csak előre figyelsz, oda ez tökéletes, katonai szimulátorhoz nem.
Ahol fejed fölé, oldalra, netán hátra (és ezek tetszőleges kombinációi) felé is sokat kell figyelni, oda az ilyen kivetített projectoros megoldások -szerintem- egyátalán nem jók*. Il-2-höz pláne, ahol a szerverek nagy többségén le van tiltva a műszerfal levétele (és ez nem attól függ, tudja-e a program, hanem attól, hogy a levett kabin előnyt jelent-e. Igen, és ez a SOW-nál sem lesz másképp). Ezért írtam, hogy Virtuális sisak, HD felbontással, 3D-ben. Az én wish-listem biztos ezzel kezdődne, nem projectoros, épített kabinos cuccokkal**
*, **: Kivétel ez: :)
Link Simusphere
Youtube