IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bettly #25055 Gyerekek kemeny idok jonnek !Most 2 eve amikor vettem a gepet a leg erossebb volt ott az uzletben.Dehat mar eltelt az a 2 ev , tegnap letoltottem a WOP demojat ,csak customban fut , tavolrol messze all az IL-2 grafikai minosegetol, epp valahol olvastam a netten hogy 512 mb video kartyaVAL csak kozepes erejet adja ki[ az enyem Nvidia 8400 255 mb]......hat uraim!!!!! Mar hova?. Szep lassan kozeledik a BOB , hat varjuk , biztos hogy varjuk elobb utobb csak meg vesszuk mert mi az egykori tortenelmi dugattyus repules virtualis utodjai vagyunk es hal Isteenek vagyunk elegen koszonhetoen ennek az oreg jo jateknak amit ugy hivnak, hogy IL-2.Tehat jon a BOB , megjelenik ........elmulik legkevesebb 2 ev sorra veszitsuk el repulos tarsainkat e forumon , kezdodik egy uj fejezet , egy uj fejezet foleg azoknak akik meg birjak penzileg.Akik pedig nem meg kapaszkodunk az Il-2 szervereiben meg ahannyan maradtunk.Sok ismeros nev hianyozni fog, dehat udvozolhetjuk oket egy ujabb forumon, de jatek kozben....??????...ki tudja? EN nem sok ideje vagyok koztetek de valahogy szivemhez nott ez a forum itt sok kerdesemre vallaszt kaptam es segitseget, akkarmi mi is volt az , en kerdeztem...;gyerekek baj van;.....mindenki tanakodott tanacsot adott segitett , mig belepett LACA ..ITT VAN NI ezt tedd fel es persze Richthoffen es meg sok mas barat.Minden nap szinte minde oraban mig itthon vagyok olvasom a forumot, ha nem is szolok bele veletek vagyok, es szeretnem ha ez tobb evig igy maradna. Lehet hogy csak almodozom.....szinte mar latom is egy jo par honap mulva egy jo repules utan az il-2 on forumolvasas.......de...tiszta uj pofakkal,nem erdekel lehet jobb volt OFFline-ban, mindegy az az a fo hogy itt valamikor barataim voltak olyanok akikkel ugyanazt a nyelvet beszeljuk de nem ugyan ott lakunk koszonheto ezt a tortenelem egyik fekete pontjanak.Lehet hogy egy keveset igen elore gondolkoztam...de en igy gondolom el, minden esetre maradok az Il-2 szerelmese es tovabb is hozzatok fordulok segitsegert..........meg amig meg kaplak.Jo ejt es jo pihenest...-:egy ket gyermekes apuka .Marosvasarhely