IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Nos, akár elintézhetnénk ezzel is, pedig a 2.vh mint téma, majdhogynem a második legnépszerűbb téma a sex után. Szóval azt is mondhatnánk, hogy tudni, hogy milyen fegyvernemek szerepeltek a 2.vh-ban majdhogynem az átlagos műveltség része.

Szerintem másról van szó. A németekbe épp úgy bele van súlykolva e korszak kollektív bűnösség tudata a témával kapcsolatban, mint belénk magyarokba. A részükről talán rendben is van. Csak gondoljunk bele! Amíg a németek a súlyos gazdasági válságból és hadisarcból kilábalva Hitlerre mint megváltóra tekintettek és úgy harcoltak mellette mint egy lehetséges elégtételt véve a sok sérelemért ami őket érte, addig a mi fiaink csak pusztán a hazáért és nem az eszmékért amit az erősebb szövetséges képviselt és egy esetleges revízió reményében, hogy vissza esetleg csatolható az, amit trianon miatt elvettek tőlünk.

Persze a téma sokkalta összetettebb, mintsem hogy pár mondatban összegezzük és kifejtsük a frankót, pusztán csak kicsit elmerengtem és hangosan gondolkodtam.