IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Ugyan Uram, nagyon szívesen! :)

"hanem úgy olvastam, hogy amikor a középső deadzone megszűnik, egyből kemény lesz a bot, nem fokozatosan)"

Én FC, DCS, IL-2, és ROF alatt próbáltam eddig, de egyáltalán nem tapasztaltam ilyet. Tuti, hogy valami beállítási gond... ha gyári értéken hagynak mindent, akkor szinte megmozdíthatatlan a bot... picit játszani kell vele, elmegy rá pár nap, mert az alt+tab kombinációt nem nagyon szeresse a profiler sem, és általában a játékok sem.

Profiler belő... ha nem jó, játékból kilép, állítás, majd vissza. Alt+Tab esetén hajlamos behülyülni az FFB pl IL-2 alatt. Amit szem előtt kell tartani pl DCS alatt, hogy vagy profilerből állítgatunk, vagy játékon belül. Ha profiler beállítás után játékon belül is bemegyünk a joy beállításokhoz, akkor a profilert nem veszi figyelembe...

Szóval egy kis türelem, és egy pici érzék párosítással szerintem nagyon jól kalibrálható, és konfigurálható. Én 74.000.- Forintért vettem, és az eddigi tapasztalataim alapján megérte az árát.