IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    "én inkább úgy vagyok hogy mindenféle külön bogarászás nélkül működjön megfelelően"

Ebben is van valami, bár annyi félék vagyunk, hogy nehéz lenne mindenki számára egyformán jót csinálni. :) El bogarászok én vele, csak legyen sok rétű a dolog... főleg ennyi pénzért! :)

"a joyhoz: a legtöbben arra panaszkodtak, hogy középen van egy kis holtjátéka a botnak, de nem a deadzone miatt, és a ffb sem működik rendesen (hirtelen felkeményedik, de ez valszeg driver hiba)"

Ilyen holtjátéka van a G25-nek is. Ott orvosolható azzal, hogy 105-110%-ra állítják a driverban az FFB-t... majd kipróbálom itt is, hogy ez működik-e. Bár engem nem zavar az a kis FFB lyuk... sőt, az a minimális holtjáték kell is szerintem...

Az FFB felkeményedése meg szerintem kifejezetten jó, "élethű". Szerintem ( bár elég laikus vagyok ) teljesen normális a felkeményedés, hiszen mondjuk a bot oldalra döntésével a csűrő lap légellenállása is nő, így a tovább fordításhoz szükséges erő is növekszik. Logikusnak tűnik, hogy emiatt a bot tovább döntéséhez több erő kell. Így jobban érezhető a sebesség egy fordulóban, illetve jól érezhető, hogy mikor közelítünk az áteséshez, mert akkor teljesen puha lesz a bot, szinte minden erőhatás megszűnik. Jól beállított FFB esetén pedig a felkeményedés ellenére, ugyan úgy meg lehet tépni...

Egyébként, ha valakinek ez nem jön be, tulajdonképpen tetszés szerint kiválóan konfigurálható az FFB. A fent említett effektek elvileg kikapcsolhatók a damper, és a spring érték nullára állításával...

A forrósodással, és az FFB kikapcsolásával nem találkoztam. :)