IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    3év il 2 után tegnap éjjel olyat tapasztaltam amit még soha:D
    offline kampány:"Luftwaffe Pilot- Afrika!" by FlatSpinMan.

Emillel repülök,járőrben 2000 méteren egyszercsak napból ránkesett pár spit lett is hirtelen nagy forgolódás.
    Gépveszteség nélkül ledaráltuk őket az égről de az utolsó azért bekopogott egy rövid sorozattal,gyors csekkolás épnek a szárnyfelületek motor húz füst nincs,(szigorúan külső nézet nélkül)Nem is tünt fel semmi hirtelen.

Máz hazafelé irányon tünt fel,hogy valahogy fura a motor hangja,nem ilyen szokott lenni 60%gáznál...
    Gondoltam biztos a nagy hirigben kikapcsoltam az auto prop pitchet,csekk nincs kikapcsolva.
    Azért lassan rájöttem,hogy nem reagál a gép a gázkar állására.
    Eddig semmi érdekes,bár én még ezzel soha nem találkoztam pedig lőttek már le épp eleget:D
    De mikor nézelődtem a fülkében észrevettem ,hogy a gázkar bowdenja le van szakadva!!! Azért nem kicsit "jó" érzés volt látni ,hogy ez az öreg játék még ezt is tudja:D
    Sajna fotó nem készült...
    Valaki találkozott már ilyennel?