IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    Az a baj, hogy aLA5FN-nek és az il2-nek csak vizuálisan van meg a sérülésmodellje pl a szárnyon. A bazi lyukas La5 lefordult mint a pinty, míg a meszán (pláne a fókán) ha lyukas a szárny, vagy a belépő élen van valami kis légypiszok az már minimum 40-50km-es sebességvesztést, és baromi fordulóív növekedést okoz, arról nem beszélve hogy a gép húz oldalra mint az atom..

A LA5FN-es 30mp sötétedést valahogy sose tapasztaltam ellenfélnél, pláne alacsony sebességen. Nagy sebességnél a meszában is sötétedik az ember hamar.

Mondjuk ami igaz, hogy a mixtúra állítgatás nem hiányzik harc közben, az biztos :)

Amit én Oleg helyében lemodelleztem volna (nem lehet nagy ügy) az az, hogy a motor mennyi idő alatt melegszik túl a különböző külső hőmérsékletek hatására. Pl ha a sivatagot nézzük a téli tajgához képest (pláne ezutóbbinál 7-8K-n), 40 fokban nyilván hamarabb lesz overheat-ed mint minusz 60-ban. Ez vonatkozna a visszahűlésre is.