IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 77PXDrebil
    Figyu az itt következőket azért írom, hogy lásd a mi oldalunkról jövö panaszokat!Csak hogy az anomáliák kiegyenlítetségéröl essen szó!

La5FN: 350km/h fölött közepes bothúzás 30 mp sötét képernyőt okoz a motor teljes hütövel egyenes repülés közben 90% fölött tulmelegszik 10 perc alatt +5perc besül!!!Fordulózás közben ez az idő drasztikusan csökken!(de ez például a sima La5F ben nincs, az is melegszik de jóval kevésbé)Ítt jegyezném meg hogy az eszméletvesztéses probléma fokozottan jelentkezik a La7ben! (És igen sok gondot okoz a Yakokban ÉS A SPITEKBEN IS!)A La5 sérülés modelje valóban előnyös de itt is igen gyakran ellövik a gázbovdent ami alapjáratot eredményez!A gépészkedés még így is sokkal tőbb mint a Bf ben a keverék és a sürítő állítgatása elengedhetetlen az eredményes légiharchoz úgyhogy észnél kell leni és figyelni a magasságot!(Mellesleg a La5FN másfélszer annyi benyát eszik mint a sima F változat, de miért?)
    A "rosszulmodelezet" Merlin motor akár Spit akár P51 első kiskaliberre leáll, egy kop és kalap!Nagyon ritka, hogy tovább megy és akkor is 1-2 perc alatt nyikorog!A leirások alapján A Spit síkban ha nem is sokkal de 20-30 km/h val gyorsabb volt mint a BF (emelkedésben a Bf volt jobb szárnyprofil kialkítás miatt evidens)még egy darab F4 est sem tudtam utolérni (ha huzza a füstöt akkor sem) MKV ös el!!
    Felvételem van róla hogy egy war küldiben egy F4 ef 70DB 50cal os löszertöl még csak nem is füstölt!! (Egyébként ha spitekkel harcoltál és nem valami P40 es volt mögötted, akkor vagy 7,7mm es vagy a 20mm es Hispano talált el azokban csak az volt!)
    Igaz hogy az FW széria híres volt a jó sérülésállóságáról de mi idegbajt kapunk attol hogy 5-6 20mm es plussz az apró max benyafolyást okoz nekik (ezt nem veszem be, hogy ennyit is simán elvisz)Ja arrol is van trackem egy "papir" G6 ra estemrá P47 el elszámoltam és elcsaptam a farkát Én explodáltam neki leesett a jobb vizszintese!!!MÉG ILYET!!
    (az AW n híres hirhedt Krauz tesótok azóta van Ignoron nálam amióta egy G6 al ment elöttem a report szerint 58 szor találtam hatástalanul aztán nekimentünk 2 en P47 el és karcolás sem volt rajta!:D (jó a srác mi))
    A P39 Kabin ablaka vakítva csillog anappal átelemben ez azért fasza mert ha kinézael a z egyikoldalon a nap miatt nem látsz semmit a másik oldalon meg a csilogás miatt vaksizol!
    STB...STB...stb...no enyit ízelitönek

"Na de majd a BOB!!!"

Nos ezeket sírja az én oldalam plussz sok mást is de ez eléggé érzékelteti a dolgot....