IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Van is erre egy pozitív példám.
A UKDed3 szerveren,Málta térkép.
Éppen felszálltam egy G-2 Trop-val,500kg bombával a hasam alatt,és ahogy fordultam irányra észrevettem,hogy valakire lőnek a hajóink,dobtam az ötszázast és a nyomukba eredtem,alig 200m-en menekültek hárman,ill. ketten üldöztek egy kollégát,mint később kiderült. Már majdnem a saját szigetüknél értem csak lőtávolba,kicsit haboztam is tüzelni,mert az elsőt már lőtte a légvédelem,ezért még közelebb merészkedtem és lejjebb nyomtam az orrát,hogy jobban lássam a szárnyának az alakját,egy Shit MK Vc volt(még mindíg nem vettek észre a tükörben,lehet,hogy AI?-gondoltam).Közvetlen közelről tüzetnyitottam és le is esett a szárnya,a következő delikvens pedig élesen felhúzta előttem,egy rövid sorozat,és már füstölt is a motorja,a következő fordulónál pedig becsapódott a vízbe.
Két Grij-es kolega volt kötelékben.Már rég repültek nekem agyag-galambot,pláne ketten :)