IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    És ott van még a 109G2,FW190D9,Ta152,A6M...

Drebil, ne menjünk már bele. A G2 a kortárs gépektől mindig is jobb volt a valóságban is. Akkor mi a baj?

FW190D9, Ta152: próbáltad már? Tudnál vele egy felszállásból annyi gépet lőni mint azok akik már évek óta repülik kínkeservesen felépített tapasztalatok alapján? Mert én ezt egy La5FN-el vagy bármelyik Spittel bármikor megcsinálom 0 gyakorlattal pedig csak akkor repülök velük ha nagyon muszáj. A La-7-et direkt nem említettem.

A6M. Megint nem értem mi a probléma. A Fóka azért büdös mert lehagy, a Zero meg azért mert lefordul. Én a Zeke vs. Wildcat-en pl imádom a sok hülyét akiket fordulóharcban lövök halomra. Ennyi élvezet azt hiszem nekem is kijár a Fóka után. De ugyanezen a serveren imádom a P-38-at is, mert úgy lövöm halomra a Zérókat, hogy azt se tudják ki hol meg mikor.