IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 77PXDrebil
    Húúú de rég ultiztam te jószagu atya úr isten!

Anekdota következik:

Történet 1984 ben játszódik már puhol a szocializmus de még müködik böven! Apám a Malév vezető müszerésze bátyám középsulis én éppen végeztem az általánossal (a szüleim kb 2 éve váltak ez akkortályt divat volt).
    Nos vissza a töténethez: Elhatároztuk hogy emlékezetessé tesszük a nyarat és fater másodállással gyüjtött pénzét egy nagy szüneti csavargásba feccöljük.A apám malévosként kapott ingyen jegyeket persze csak free2 est ígyhát össze ált a menetrend Bp-Madrid-Laspalmas-Teneriffe-Barcelona-Bp.(több mint 3hétig tartott!)
    El is indultunk: Első komoly pilótafülkés élményem szinte a fél utat elöl töltöttük (fater utazó szerelö volt és jóban volt a pilótákkal)
    Anekdóta az anekdotában:A kapitány (veröfényes nyári délután Kb 10 000men egy Tu-154 esen) odaszól a másodpilótához: te józsikám szerinted is sötét van? -Ja alig látok valamit!Kapitány a Stevardnak bélám becsavarnánk egy körtét!Mi a bratyoval nézünk mint moziban majd kiég a szemünk a vakító fényben! Erre a sztevard szó nélkül eltünik!Mi nyugisan beszélgetünk tovább a fedmérnökkel, csak apám vigyorog meg a két pilóta mint a napközis csoport. Egyszercsak függöny félre béla be egy tálca békebeli malévos müanyag pohárral, bennük sárga folyadék ..Lacival(bratyó) nézünk?Nos akkor ittam elöször vilmos KÖRTE pálinkát elösször!
    4-5 nappal késöbb a madridi reptéren váltunk a járatunkat és Ultiztunk a váróban ! egyszercsak a tömegből kiválik egy fazon olyan ötvenes kopaszodó tipikus nyugati turista tipus!Néz minket csóválja a fejét és somolyog. egyszer csak odaszól :Ugye Magyarok? Hárman kártyáznak akkor ez Ulti és maguk magyarok!
    Azok voltunk sokat beszélgettünk 56 os magyar volt londonból ment nyaralni! Sok hasznos tanácsot adott szállás ügyekben.
    Emlékeim szerint akkor Ultiztam útoljára.

Tudom nem vagyok egy aranytollú író de ez a történet most kikivánkozott!

Bocs az ide nem illő témáért!

Üdv Drebil