IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Tegnap éjjel játszottam,jó későn.Spit vs 109 tele volt amcsi meg brazil pilótákkal,jól összeszokott csapatokban repültek,min. párban.Kék oldalon alig volt valaki.2 biztos tüzelési helyzetet kihagytam mert bizonytalan lettem az azonosításban(valami tempest-félét fókának néztem és hiába volt vagy 2 mp-ig célkeresztben nem lőttem rá,később meg jött a társa,egy spit mögé is sikerült bekerülni de a hűtői miatt egy pillanatra azt hittem talán 109-es,aztán leborított és fordulózni kezdett és nem sikerült ezután eltalálni)Egy mustang meg sárga orral jött szembe,a szín miatt azt hittem 109-es,majdnem leszedett,majd beírta a csetbe hogy szerencsés vagyok.A legjobb az volt mikor 6000 méterre kapaszkodva észrevettem hogy egy népes kötelék jön mögöttem egymagasságon,hát kb 5 P-38 és 2 mustang volt az,én meg egyedül voltam,kissé felettük foglaltam helyet de a szinte függőleges rácsapással nem sikerült egyet sem leszedni,egyiket sem akartam hosszabban üldözni mert a társai rajtam voltak-közben folyton írogatták a csetbe hogy here Over!(mit fejez ez ki pontosan?)meg hasonlók.Csak megsérteni tudták így is a gépet aztán felhőbe menekülve hazahúztam és sikerült leszállni.Éjjel nem érdemes játszani ekkora túlerő ellen szerintem,csak szívatja magát az ember,jól lerontottam a statomat is, és én is igen ideges lettem.
    Amúgy 5000 m alatt nem érdemes maradni sehol,ezek mindíg az űrből jönnek hatalmas lendülettel,6 órát is sűrűn figyelgetni,magasságot gyorsan visszanyerni,ezek fontos dolgok,ha üldöznek leborítok vagy váltakozó iránnyal meredeken felhúzok-ha nagy a lendületem.Tegnap sem tudtak így rendesen eltalálni,túlélésből már elég jó vagyok de az elmúlt 5 napban csak 3,5 győzelmem volt :(