IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    A water hányason van a conf.ini-ben?Úgy tudom a perfekt vízmegjelenítés sok memóriát eszik.Érdemes 2-esre vay 1-esre venni,ebben a conf.ini. fájlban részletesebb beállítások vannak mint a játékon belül.Ma egy Mustangot szedtem le,pedig először magassági fölényből elhúzott mellettem és rátámadt egy fókára.Addig emelkedtem míg föléjük kerültem aztán egy emelkedőfordulóban sikerült elkapni,lángolt,szétesett.(egy 6,8 győzelmes portugál az áldozat)Társa csak épp hogy eltalált engem-csak az olaj csapott ki a motorból,felhőbe menekültem és szerencsésen hazaértem.Jó a Spit vs. 109 is ezzel az UP2.0 moddal.Nem sokkal a találatom után azt írta valaki a csetbe hogy szerencsés találat-lehet hogy nekem írták-na persze ilyenkor szerencse csupán...Ezen a Normandia pályán mostanában szerencsém van a G-14-el és a G6 AS-el.