IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
akko én kérek elnézést mert félreértettem:)
A joystickhoz hozzászólva:
Gondolkodtam rajta, hogy mire cseréljem az x52-t, de sajna egyik újdonság sem tetszik
G940-et vennék, csak egy baja van, hogy logitech, az pedig számomra nem egyenlő a minőséggel, ráadásul a gázkar úgy néz ki, mint valami bucsus kétpálcikás darab
Ráadásul egy kb 50 éves pocakoa bácsi a főtervező, akinek a lwgnagyobb királyság a cserélhető nyomógomb borítás a gázkaron, és ezt minden videón ki is hangsúlyozza(remélem nem sértek meg senkit)
X65-öt megint nem veszek, mert bár ez tetszik a legjobban, nem ideális a propos gépekhez
Warthogot megint nem veszek, mert abban semmi újdonság nincs, legalábbis számomra, viszont gondolom jó drága lesz mint a cougar, és remélem egy valag pénzt még rá is kell költeni modra
induljon a flééém :)