IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    "Ha nagyon gonosz akarnék lenni, akkor már az sokat elárul, ha valaki 4Gb ram + 1gb vram esetén 32 bites oprendszert telepít."
    Tény,hogy nem vagyok egy számítógépzseni,de olvastam róla,hogy a 32bit-es rendszer nem kezeli(vagy csak nem címezi,nem tudom pontosan) 4GB felett a memóriát. Viszont nem mertem váltani 64bit-re,mert azt is olvastam,hogy vannak gondok a driverekkel,most is csak kísérlet képpen raktam fel,tény hogy nem találkoztam driver hiánnyal,ill.hibával.

"Az pedig alap dolog ( szerintem ), hogy vagy driverből, vagy program alól állítok be valamit. A kettő egyszerre... ;)"

Az ATi előtt Nvidiám volt,ott ha a játékban beállított érték kevésnek bizonyult pl. recés maradt,akkor az nvidia menüjében feltekertem egy kicsit és az felülírta a játékot...nekem ezért nem volt egyértelmű ez a dolog.