IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    "Írta itt valaki ,hogy hülyék az userek mert nem megfelelően karbantartott ,frissített rendszerekbe akarnak Videó kártyát tenni."

A hülye azért erős, de nem csak a vga, ( driver ) szereti a karbantartott rendszert. Egy normálisan karbantartott és frissített rendszer sok szívástól megkíméli az embert. :)

"Nem mindegy annak a szaros videó kártyának ,hogy én speciel milyen rendszert használok. Azért van a driver,hogy onnan pakolja fel magának azokat amik szükségesek a használatához"

Nem mindegy neki, ugyanis egy elhanyagolt, össze-vissza buherált rendszerre nem tudnak felkészülni a driver készítői. Ők optimális állapotot feltételeznek. Azt pedig ne várd el egy vga drivertől, hogy tartalmazza a windows, a directx, az alaplapi driver, vagy éppen a legfrissebb hangkártya drivereket. :)

"És mivel az átlag user nem programozó ,mi több tojik az egészre ,a gyártóknak kell olyan megoldásokat csinálniuk (hülye biztos) hogy gond nélkül működjenek a termékeik."

Minden ellenkezés nélkül, ehhez nem is kell programozónak lenni. Egyébként pedig nézz be egy GTA IV, vagy egy ETS topikba. Nincs a világon olyan szoftverfejlesztő, aki ennyire hülye biztos drivert írna! :D

"NV ezt szerintem jobban csinálja."

Ez tény! Ez az egy amiben még jobbak. Minden másban, nagyon lemaradtak. ( technológia, vagyis: teljesítmény, fogyasztás, ár ) Az ATI szoftverei bonyolultabbak, és sok esetben nem tökéletesek. Ezért írom, hogy meg kell szokni, ki kell ismerni. Ehhez idő kell, de, ha túl van rajta az ember, onnantól hamar orvosolható minden nyűg.

Mindezek ellenére nem vagyok ATI őrült, csupán azért írom amiket írok, mert a véleményem szerint sok tétel kimarad a számításból, amikor valaki ítéletet hoz. Ha az NV csinálna jobbat és olcsóbbat, azonnal visszaállnék. Ez nem hovatartozás kérdése nálam.