IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na ebben a videó kártya témában az uccsó hozzászólásomat ejtem meg.
Jómagam abszolút nyitott vagyok mindenre,soha ismétlem soha nem preferálta semmilyen gyártó termékeit sem (kivéve autóban) .
Régen az ATI a minőség, a kiegyensúlyozott teljesítmény garanciája volt.
Koromnál fogva (ez nem érdem sajnos ,hanem állapot):D igen sok videó kártya megfordult nálam. Általában felső kategóriás hardvereket veszek mivel azok garantálják a hosszútávú biztos működést. Én nem szeretek félévente turkálni a gépemben. Ennyi a bevezető.
Tehát én azt látom,hogy mióta az AMD megvette az ATI-t (jelzem AMD -s rendszerem van) és belementek egy nagyon komoly árversenybe nagyon eltértek a régi ATIS hagyományoktól. Több a szöveg mint a valós teljesítmény. Példa erre 4850 nagyon fejlett valami és gts250. De bármely kategóriát fel tudom hozni példának. Egy elavult technika kb ugyanazokat a paramétereket hozza . A mezei usert pont nem érdeklik a szépen megfogalmazott "kinaiul írt"paraméterek ő csak használni szeretne valamit amit összekuporgatott pénzéből megvásárolt.
Írta itt valaki ,hogy hülyék az userek mert nem megfelelően karbantartott ,frissített rendszerekbe akarnak Videó kártyát tenni. Hát berosálok.
Nem mindegy annak a szaros videó kártyának ,hogy én speciel milyen rendszert használok. Azért van a driver,hogy onnan pakolja fel magának azokat amik szükségesek a használatához.És mivel az átlag user nem programozó ,mi több tojik az egészre ,a gyártóknak kell olyan megoldásokat csinálniuk (hülye biztos) hogy gond nélkül működjenek a termékeik.
NV ezt szerintem jobban csinálja.
Nv volt eddig A "marketing cég" de úgy látom a másik nagy is tanult tőle mert sikerül eladnia ugyanazt többedszerre.
Egy a lényeg. A pénzemért elvárom ,hogy
jól és megbízhatóan működjön ,minden más huszadrangú.
A kevés szabadidőmet meg ne fórumok böngészésével kelljen eltöltenem ,mert vacakol valami.Lenne még mit mondanom de fölösleges ,MINDENKI CSINÁLJON AZT AMIT AKAR:))