IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Mit csinálnak a bennszülöttek,csak nem alaplapot?:D Az Nvidia sokkal felhasználóbarátabb az Ati-nál ezt sok helyen hallani.Az Ati inkább grafikai tervezéshez meg munkához való,az nvidia kártyák inkább játékokhoz,én így hallottam.Geeforce 9800GT-vel teljesen elégedett vagyok,nincsenek driver gondok,elég szép képet ad,Il-2 tökéletesen fut,sőt a RoF is ha nem is max. beállításon,de annak a 2 Gb memóriám az oka hogy feljebb nem állítom.
    Megnéztem a Warbirds szervert,látom már mi kell a spit vs. 109-hez,a 4.09m nem= a 4.09b1m-mel.4.09m-et letöltöttem.
    UP 2.0 most jön lefele torrentről,ezt simán rá kell a 4.09-re telepíteni?Ebben is lesz olyan JGME beállítófájl mint a HSFX-ben?Ez az Ultrapack tulajdonképpen?