IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Akkor még egy kis off,csak leírom tapasztalataimat.
Én nem vitatom,lehet,hogy én nem bírom beállítani rendesen az 5850-es kártyámat,szerintem más már nem is lehet,mert elég sok variációt kipróbáltam.
Tehát akkor,kezdjük az elején,9800GTX+ 512mb ram Winfos Vista 32bit,minden fasza(berak a gépbe,driver install)IL-2 működik rendesen full beállítással.
Kijön az 5850,gondolom én,milyen jó lesz nekem ez a kártya majd az új BoB-hoz(meg amúgy is elég erős,elleszek vele egy darabig),hát beszereztem...
Kártya berak a gépbe(alaplapot is kellett cserélnem,a régi beszart)Win 7 32bit feltelepít,legújabb Ati driver(9.12)felrak,élsimítás maxra a driveren belül is és a játékban is,(Rise of flight) elindít...az élsimítás nem működik!!Mivan??
Egy hét utánakérdezgetés a PH fórumon,mire megtudom,hogy az úgy nem jó ha mind a kettőnél beállítom az élsimítást,mert egymást akarják felülbírálni oszt összeakadnak(NV-nál persze működik,dehát én vagyok a maradi,leragadtam egy elavult technikánál :))
Drivernél alkalmazás vezérelt,játékban beállít...működik!
Nézzük az IL-2-t elindít,menü betöltésnél kockák vannak a betűk helyén,meg az egész képernyő szürke!!?? Nézek bután...gondolom valami nem stimmel a Windows-al,hát újra telepítettem,de ugyan az,egy régebbi ATi driver megoldotta a problémámat(9.10;nem tudom miért nem ezzel kezdtem) a fölött ugyan ezt produkálta mind,de mára már ezt is megoldottam,némi utánaolvasással,Oleg fórumán,egy atioglxx.dll nevű fájlt bekell másolni az IL-2 mappájába.Milyen egyszerű,nem???
Na,végre elindul rendesen az IL-2.Igen ám,de az fps 15-20 körül mozog,fasza nem? Egy directx 9-es játék kifekteti a csúcstechnikás kártyámat(mindegy hogy mennyien vannak épp a szerveren,és kipróbáltam az élsimítási beéállításokat is,de azt most nem részletezném).
Nesu javasolta,hogy rakjam vissza a Vistat mert Win 7 alatt neki is szaggatott,na ezen felbuzdulva Winfos Vista újratelepít,szinte semmi változás. Na fussunk neki a Win 764bit-nek hátha az majd jobban kihasználja a többmagos procimat meg a 4Gb memóriámat.
Ezen szívások után annyit értem el,hogy csak néha esik az fps 25 alá!!!
Én sem vagyok NVidia fan,bár eddig csak ilyen kártyáim voltak,most kipróbáltam az Ati egyik legjobb kártyáját és lassan egy hónapja szenvedek vele,miközben mondjuk egy GTX285-öt beraktam volna,simán elfutna rajta minden.Gond nélkül!
A fórumos témához hozzászólva,sem az ATi driverek topicjában sem az 5850/5870 topicjában nem kaptam rendes választ,volt ahol még válaszra sem méltattak,kivéve az Azonnali VGA-s kérdések órája-topicban.