IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    "És egy kérdés: Ezt Ati topikban is megfigyeltem: Miért mindig minden juzer error, ha valaki szidja az Ati-t, mert valami nem működik neki de a problémára nem tudnak megoldást mondani? Mert a nem működő AA-ra az első válasz az juzer error, a második meg hogy vegyek tápot ..."

Azért sok dologra az a válasz, hogy júzer error, mert elképesztő miket csinál némelyik. Olyanokat nem fognak fel, hogy hiába dx11-s a win7, sok játéknak kell a dx9-s csomag. Aztán hiába mondja az ember, hogy próbálkozzon a catalyst AI állításával, vagy indítsa rendszergazdagént a telepítést is, és a programokat is. Mindenre az a válasz, hogy úgy csinálta, de nem jó. Nem egy olyan csóka van, aki rátelepíti az új drivert a régire, mondván úgyis felülírja... egy idő után az ember megunja, és lerázásképpen marad a user error.

A dirt2-t direkt az ati hiszti miatt tettem fel. Nálam persze nem csinálta. Ezzel nem azt mondom, hogy másnál nem lehet baj, csak nálam annyira nem jelentkezett egy hiba sem, ami másnál igen, hogy egyszerűen sokszor nem hiszek a hisztizőknek.

Hisztizők alatt értsd a retardált topikokat. Pl GTA IV. Na onnan például semmiféle ati, vagy egyéb más működésbeli hisztit nem tudok komolyan venni. Elképesztő fazonok vannak ott, akik annyit nem értenek a saját gépükhöz, hogy naprakészen tartsák. Persze, ha nem működik valami, akkor az egyből szar. Ez általános reakció. Ha valami nem megy, az szar. Meg sem fordul a többség fejében, hogy ő csinál valamit rosszul. Ugyanilyen általános reakció a user error is. Ha valaki olyan hibával áll elő, ami vagy "egyedi", vagy ritkaság, vagy a többségnek nincs vele gondja, akkor erre egyből rávágják, hogy user error. 10-ből 7 esetben az is. Persze vannak kivételek, ez is tény...

Egyébként pedig egy javaslat. Ha valakinek driver gondja van, akkor érdemes a gyártó oldaláról, és nem az ati, vagy az nv oldaláról letöltött driverrel próbálkozni. Nekem ez pl bejött a gigabyte 8800GT esetén, amikor rendszeresen kaptam csak ArmA alatt olyan üzenetet, hogy "az illesztőprogram nem válaszolt"... :S