IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
2 apróság, utána befejezem ... Nem azt mondom hogy a HW, vagy a cég a szar ... hanem hogy a driverek, 3rd party SW-k és az azokban lévő lehetőségek nullák ...
Igazad van, nem vagyok képben, azt sem tudom milyen az a deferred shading ... De azt tudom, hogy míg nVidia kártyáknál 2 kattintással megy a dolog, ati-val csak szopunk ... Igaz, hogy 3rd party SW, de legalább megoldható ... a HDR csak példa volt ...
"Ati-n meg van adaptive aa, sima msaa fsaa az 3 módban, meg a dx10.1-es (ami pl nem sok nv-n van). Ennél több aa eljárás meg nincs."
Atinál még trükközéssel előhozható volt régebben az EATM pl ... De baszhatom a sokféle szép AA-ra véződő rövidítést, ha nem csinálnak semmit ... nem?
(nVidia-k pl.: tudják kombinálni őket ...)
De szépek ezek a szavak: de egy a végük: 24xAA Edge Detect és Adaptive AA és minden maxon, és recés a kép ... Ez a bajom ... Ebben hol az user error?
Érthető mit akarok mondani? Leszarom, hogy csalnak a 3dmarkban, vagy a dx20-al ...
De amit odahazudnak az működjön ... és ne csak kodban ... Ha egy game kódja szar, had tudjak már driverből AA-t állítani ...
És egy kérdés: Ezt Ati topikban is megfigyeltem: Miért mindig minden juzer error, ha valaki szidja az Ati-t, mert valami nem működik neki de a problémára nem tudnak megoldást mondani? Mert a nem működő AA-ra az első válasz az juzer error, a második meg hogy vegyek tápot ...
No komment ...