IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #22965 ATI VS NV témában mindenkinek aki reagált! :)
Én ArmA, ArmA2, DCS, FSX, IL-2, Lock-On FC, Falcon, iRacing, rFactor, RBR, GTA IV, Far Cry2, LFS, és Dirt2, témában tudok nyilatkozni. Se a 8800GT-vel, se a 3870,4870 szériával semmi gondom nem volt. Ezeken kívül sok játékot kipróbáltam, TDU, NFS szériák, HL2, stb... de egyikkel sem volt olyan gondom, hogy ATI driver szarakodott volna. Lehet, hogy csak szerencsém van... :)
Viszont, például ArmA alatt az NV csal az élsimítással. Ami NV alatt high beállítás, az az ATI-n csak normál. Tesztek alatt meg jönnek azzal, hogy NV-n jobban fut. Persze, hogy jobban fut, ha csalnak az élsimítással. Nagyon sok ilyen kis szemét húzása van, volt, és még lesz is az NV-nek. A kártya átnevezős hülyének nézős okosságról meg ne is beszéljünk. Az egyetlen dolog ami jelentkezett mint nyűg, hogy se a Lock-On FC-re, se a DCS-re nem tudok időnként vsync-et kényszeríteni. Gondol egyet és nincs... aztán gondol egyet és van... mondjuk ennél nagyobb bajom ne is legyen! :)
Tény, hogy a régi ATI kártyákkal voltak gondok, nem kevés. Én a 3870 után váltottam 8800GT-re ( kíváncsiságból ), majd a 8800GT-ről 4870-re. Mindhárom kártya kiváló, de az az élsimításos csalás... bosszantó...
Tény, hogy van amiben jobbak az NV driverek, de az elmúlt pár évben egyszerűen nem fejlesztenek. Csak a duma megy...
Több konfig átment a kezem között az elmúlt pár évben, és az a tapasztalatom, hogy, ha jól vannak összeválogatva a komponensek, ha a tuningra kellő idő van fordítva, és beton stabil a gép, ha nem kurtított oprendszer van, ha a programokkal normálisan bánunk, a hibák száma minimálisra csökken, vagy egyáltalán nincs. :) Persze, lehet, hogy tényleg csak szerencsém volt... :)