IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Sajnálom Muha, hogy felkaptad a vizet. Nem volt szándékom, hogy megsértselek, de tudtam vagy reméltem, hogy olvasod majd a hozzászólásomat amit ugyanolyan froclizásnak és fricskának szántam, amivel két jóbarát ugratja egymást (ezért is volt a pimasz smile a végén). Ahogy Te is ugrattál és frocliztál pager-en és nyilvánosan is, én azt nem vettem sem zokon sem komolyan, mert tudom, hogy jó fej vagy aki kifinomult stílussal képes hangulatot teremteni.
    Bírom az egyéniségedet, ahogy bírom Moruska "utálom az egész világot de leginkább titeket" vagy Kakukk "mindenki levanszarva" vagy Tiger "mindenen felkapom a vizet de Wosiek kapja be" és még sorolhatnám még.

Ha nem így volna nem mennénk egy csatornára nem? Néha eljátszom a gondolattal, hogy a TS-en olyan hangulat van, hogy az egy kívül állónak talán úgy tűnhet, hogy itt mindjárt kitör az "ereszd el a hajamat"
    Ami valjuk meg könnyen és gyakran meg is esik, de legalább zajlik az élet nem?

Szóval tedd le kérlek azt a vizet és egy gúnyos mosolyú "muhahaha" kíséretében lépj túl az egészen ahogy szoktál