IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
MuHHahaa #22813 Szepy nem egészen így volt ez, nem kéne kamuzni suttyomban a hátam mögött! Az előzmény ugyanis lemaradt!
Jöttél olyannal, hogy: "aki vörös géppel repül az nem is magyar" meg, hogy: "nem szégyellitek magatok?" ugye. Aztán volt az, hogy: "repüljenek vörös oldalon a 77-esek." Aztán amikor nem tudtál választ adni, miért gond, hogy kipróbáljuk a gépeket -hisz ez csak egy játék - és csak javasoltam (!), hogy próbáld ki, mert bizony egyáltalán nem könnyű, akkor jöttél te a Tobak T bá könyvvel és hát ne haragudj, de szerintem az egy vicces indoklás volt. Nem kell vörös oldalon repülni, de nem is kell azzal baszakodni, aki azt teszi. Sem TS-en, sem fórumon, sem másutt.
És szerintem aki nem mondja el a teljes igazságot, az nem egészen mond igazat. Kicsit bepöccentem, úgyhogy bocs!