IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az ikonokat a kép szélén én sem tudtam kikapcsolni,de ha az ellenség pár ezer méterrel lejjebb halad úgy be tud olvadni a földháttérbe hogy hasznos az ikon.(csak a távoli gépeket jelzi ikonnal ha úgy van beállítva)Az AI tényleg elég jól harcol,főleg a V2.10-es legújabb patchel.A grafikában sokat lehet variálni,a kontraszt is állítható,amit csináltam képeket azok hajnali fénybeállítással vannak azért sötétebbek.Ezzel a patchel már könnyebben dugóba esik a 109-es is,élethűbb a fizika.Én már kezdtem bele dinamikus hadjáratba,egészen történelmi hangulata van,csak azt nem sikerült megoldani hogy ne én legyek a századparancsnok,hiába jelöltem ki a kísérő helyét indulás előtt.Volt vagy 4-5 győzelmem de a század többi tagja gyenge volt,hiába utasítottam őket,de a fedezést mintha végrahajtották volna.Hiába voltam sikeres,a század morálja nálam lett a leggyengébb az ezredben.Ami még bosszantó volt hogy a földön gurulva az utánam jövő gyakran belémjött felszálláskor,ez elvileg javítva van,majd megnézem.A multi lehet a legjobb ezzel a játékkal,még nem sikerült kipróbálnom-nincs kedve valakinek?Stuka is repülhető,meg a Bf 110 is.
A bevetések végén néha az bosszantó hogy a leszállás nem sikerül,nekem elég ritkán jön össze,azt hiszem a szélirány is befolyásolja-de nagyon büntet:)