IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Chazz76
    Hehe,ott voltam én is az esetnél.A 3. felszállásom után már untam a körözgetést Tapolca felett,ezért gondolva egy merészet,lecsavartam egész Dombóvárig,hátha,de semmi.Visszafele Siófoknál meglepett az a P-51,aki később lelőtte Pogit.Egész jól elvoltam vele,mikor a semmiből egy Spit szétlőtte a revimet,fasza.Gondoltam behúzom őket Veszprém fölé,majd a légvédelem elrendezi őket,de legnagyobb döbbenetemre egy lövést sem engedtek el.Ekkor láttam meg Pogit,akinek piszkosul megörültem,kár hogy O méteren volt egy fókával,2 tökkel a szárnya alatt.Pár pillanattal később egy Tempest Pk-val kínált meg,finito.

Mindent összevetve jó kis küldi volt,a harci morál nagyon ott volt,főleg az 1. felszállás után,amikor csak úgy repkedtek a buzdító szövegek.