IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    Én meghaltam párszor, volt ami saját hibából volt ami nem..

Először a Szombathely felé támadó B17-es kötelékbe futottam bele szemből az A8-asommal 7ezer felett, volt jó sok vadászfedezetük, ki is szúrtak, egy fordulóra maradt időm amiből megfüstöltem keményen egy bombázót, aztán a hátsó lövészek mesterlövész ezrede véget vetett jólétemnek.
    Másodjára Pápáról szálltam fel Ta barátom ülésében. Ekkor már visszafele tartott a kötelék Szombathelyről, és sokan a nyomukba eredtünk. A mai Horvátország magasságában értük utól őket, 8000-en ránk fordultak a vadászok. Kifordultam a bomber üldözésből mert egy kollégát ketten szegeltek, mondom segítek neki. Fordulok vissza, egy koppos PK a semmiből..
    Harmadszorra Pápáról szálltam fel ismét, chatbe beírta valaki h Pápánál 3K-n bombert lát. Irányra fordultam, meg is találtam őket, egy magányos B17-est szegelt egy A8-as aki később PK-t kapott egy rácsapásból. +k magasságfölényből megkezdtem én is az első rácsapást, meglőttem a B17-est, de a fene megette a hátsó lövészt mert a 700km/h-s felhúzásnál állóra lőtte a motoromat. Még egy rácsapásra maradt energiám, le is vertem a B17-est, aztán a pápai reptértől 3km-re hasra tettem a gépet.
    A negyedik, egyben utolsó felszállásom Veszprémből volt egy A5-össel, mert Pogit szegelték alacsonyan a reptér felett. Első felszállásnál levulcholt egy P47. Másodszorra már sikerült a menekülő P47 mögé beülnöm, de a repülő tehervonattal nem tudtam utólérni. Pogi mögül is kivált egy P51 miután lelőtte Pogi mestert. Jött rám, szembefordulva pofonlőttem, szerintem összekevert a P47-es haverjával mert rám se lőtt. Dőlt belőle a szürke és fekete füst, tartott délnek, majd disco-t nyomott (vagy kidobta a szeró mint annyi más embert). Ezután szépen leszálltam Veszprémben, Pogiék addigra odaértek fedezni az A8-asokkal.

Nekem tetszett a dolog nagyon. Ha Atáék összehoznak egy hasonló kailberű MDF szerót azon is biztos lesz nagy tömörülés. Bár engem a sugárhajtású gépek nem nagyon hatnak meg :) A Kuban mapon viszon élmény lenne nyomulni :))