IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Én nagyon élveztem ezt a küldit,fantasztikus látvány volt az a sok bomber meg a vadász-fedezetük,és még sikerélményem is akadt.Először A8-as Fókával 8k-ról megcsaptam egy lemaradt B-17-est az MK108 megtette jótékony hatását,mindjárt rám is szakadt vagy 4 P-47-es,meglőttek kényszer leszállás Pápán.Átugrottam egy D-9-be ismét 8k egy másik B-17 három rácsapásból megadta magát,ismét egy pár P-47-es társaságnak,az egyikük végig a nyakamban lihegve szögelte a gépemet,motor leáll...hasra tesz.Ismét Pápa A8-as MK108-val fűszerezve,Veszprém környékén találkoztunk egy B-24-es kötelékkel 0 m-en a 30milis ismét jó szolgálatot tett...de itt már nem úsztam meg a P-47-es védelmet és kaptam egy PK-t.
    Boccs,ha hosszúra sikeredett.