IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #20782 EL kell mesélnem, mert ilyet nem minden nap lát az ember.
Tegnap este felmentem BoB szeróra olyan 8 felé. Szinte csak németek voltak, az a map ment ahol Dunkirk német oldalon áll. A németek célja a Le HAvre-i kikötő bombázása. Mivel nem volt kedvem a 2 vörösre vadászni inkább dezertáltam Pogihoz, és elkezdtük hentelni Hawk-kal a németeket. Hát, ez egy über arcade gép. 2 szemberepülésből 2pk-t osztottam ki, egyszer Togyót üldöztük.. de ez lényegtelen. Összeállt 4-5 Hawk, és elkezdtünk LeHavre-ből északnak repülni a part mellett, mert onnan jöttek a bomberek, egyesével kettesével.. de ami 9 tájban történt..
MEgláttam egy nagyobb köteléket messzire, kb 2km magasan. 4 gép.. aztán 6.. felettük még 2.. mögöttük még 1 és még 1..
Összesen 9 Ju88 alkotott köteléket, mögöttük nyomult egy Stuka, és felettük egy 110-essel Togyo, meg mögöttük 2 Messzer adta a fedezetet. Bevallom, irigykedtem, hogy nem német odlalon állok. A 88-asokat esélyünk nem volt utólérni, mert ahogy közeledtünk a 2 messzer egyből felvette a harcot, a 88-asok meg szoros kötelékben távolodtak. Bevallom merszem se lett volna odamenni, inkább a Stukát gyepáltam, de az arcade Hawk-nak nem nagy a páncélzata, kiemelés közben kaptam PK-t.
Mindenesetre nagyon jó volt látni a köteléket, remélem valamelyikük csinált tracket és felteszi valahova.
Este gyertek játszani :D