IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #20669 Trimm ügyben korábban (2-3éve) már kértem segítséget Tomtól (Puma), és ezt a választ adta:
"Ami a trimmet illeti, valóban, ha használod, minden gép jobban fordul, az egyik legfontosabb a közelharcban, így nekem is egy plusz tengelyre van téve. Tengelyre azért fontos, mert ha mögé tudtál férkőzni, a full farokra trimmelés miatt negatív manőverrel könnyen lerázhat, és engem zavar a célzásban is. Egyszerűbb, mint a neutral bill.-t nyomkodni. Az il-2 ben még azt vettük észre, hogy a gép kevésbé is dobja el fordulóban a sebességét, ha trimmel téped, ami viszont már ellentétes az aerodinamika törvényeivel, mivel a trimm csak a kormánykitérítéséhez szükséges kormányerőt csökkenti, aerodinamikailag nem javít semmit a gépen, mert a légellenállás nagyon nagy része a szárnyon keletkezik ugye, az kap sokkal nagyobb állásszögben megfújást, így neki rohadt mindegy, hogy mi történik ott hátul :) "