IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Anno mikor játszottam még akkor a magassági trimmelés dogfightban igen sokat jelentett. Nálam analógra volt állítva a magassági trim (csavarható gombra) és rengeteget segített dogban főleg ollózásnál a trimmel való folyamatos játék (na meg persze finom célzásra is totál alkalmas volt).

Elméletet nem tudom mögötte, de személyes tapasztalat, ha egyszer ráérzel sokat segít. Ugyanis a gép stabilitása a legfontosabb egy közvetlenközeli légiharcban ahol már elkopott a sebessége mindkét félnek és óllózással próbáltok a másik mögé kerülni. A túlzott trimmeléssel instabillá tehető a gép (persze megfelelő irányba) így helyzeti előnyhöz juttathat akár.

Persze ezzel folyamatosan kellett játszani. Olyan volt mint a prop-pitch.

De ugyanez volt a helyzet az egy körben röpködés közben is, ha ráhúztad a trimet akkor szűkítette a fordulót minden különösebb sebességvesztés nélkül.

De mint mondottam én az újabb ufováltozattal már nem játszottam. Pac. Fighters utolsó patchéig toltam online. (valszeg megváltozott)