IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
látom te is olvasod az aranysast :)
egyébként a mustanghoz hozzászólva én úgy tudom (és a játékban is ez jön le, általában mustanggal és fókával repülök, néha messzerrel), hogy egy bf109-es vígan körberepüli a pónit 3-4 ezerig (főleg a D változatot, a B és C sokkal jobban fordul és emlkedik, a legjobb talán a mk III a játékban)
ezt mondja egyébként több veterán is, Tobak Tibor is ezt írta valahol
szóval lehet hogy a póni volt a legjobb, de milyen feladatra? elfogó vagy légifölény, netán alacsonytámadó, felderítő, stb
egy feladatra biztos jó volt, de eléggé értelmetlen a "legjobb" kategóriát felállítani, mert nincs olyan gép amely minden feladatra ugyanolyan jó, még a mai hiperszuper gépek világában sem, lásd az F22 csak és kizárólag légifölény gépnek készült, arra tervezték, és ebben (szerintem)tényleg nincs párja, mustangot meg ugye különböző feladatokra használták
szerintem