IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vlala #1935
    Sziasztok,
    tegnap áttörés történt: Nem csak repülgetek összevissza, meg rombolok, hanem a játék olvasgatós részeit is elővettem. (View Objects) Mire ezt kiolvasom, agy leszek repülőből :-)
    Pl. A Mistelen egy hatalmas 3 tonnás robbanófej volt? Eddig azt hittem, hogy csak hordozógép, amely a hosszabb távú utakat teszi lehetővé (most röhögjetek ki, de jó hangosan!)

Hídalatti mániám:
    át lehet küldeni egy Mistelt a híd alatt úgy, hogy a híd előtt válsz le róla?
    Me-163-assal már sikerült (ötödikre, első négyet megúsztam ):-)
    SPB-vel kellene trükközni multiban, pl. mész a híd felé, leejted az I-16-ot, az átrepül alatta, Te meg szétbombázod a hidat :-)
    Vagy ha már multi, akkor két Go229-et egymás fölött átkergetni (lehetséges ez?)

Vissza lehet kapcsolódni az SPB-re az I-16-tal? Tök jó lenne, ha haza is vinne a lúdanyó...