IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Én kívülálló vagyok, mert nekem egyik sincs! Egy biztos, mindkét fél érvei ülnek, tehát, ha egyszer odajutok, hogy döntenem kell, akkor nyakig ülök a kakiban! :D

Ha valakinek nem gond több mint 50000.-Ft kifizetése egy joy-ért, amit pár év használat után újabb több mint 50000.-Ft ráfordítással moddolni kell, annak megéri. Szebb, jobb ( állítólag ), és így már örök darab...

Aki azt a 30000.-Forintot is nehezen szedi össze, annak egyértelműen X52... ha vigyázz rá, és karban tartja, biztos sokáig ellesz vele.

Nekem egyszer volt a kezemben X52, de valahogy az volt az érzésem, hogy menten szétesik! :) Valahogy nem volt bizalomgerjesztő, főleg az a sok világító kék led rajta... engem azzal ki lehetne kergetni a világból! :D A Pro verzió már sokkal biztatóbb ránézésre, de az sem sokkal masszívabb, ahogy megmarkolásztam... és ugye az már, 40 ezer felett van... egy Cougar meg kb 55000.-forintból itthon van... abban pedig azért mégiscsak bőven van anyag, Bucser érvei elég meggyőzőek voltak anno! :)

Ha lenne családom, tuti X52-t vennék, mert akkor anyagilag meg sem fordulhatna a fejemben egy Cougar... így, hogy se kutyám, se macskám... nehezedik a döntés... nekem a külső is sokat számít! :) Hiába finom, ha ronda valami... :))

Szóval, összegezve az aszú gőzös mondandóm... szívük szerint biztos sokkal többen nyúznának egy Cougart, viszont a pénztárca nagy úr, 30000 Forintért pedig igenis kiváló ár/érték arányú joy az X52... :))