IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #18372 nem vette el a kedvem, még ha 10%-os is lenne a dolog:))))
mindig is ki akartam próbálni, milyen lehet egy vadászpilóta bőrében lenni, és a többi szimu közül a legélethűben még mindig ez adja vissza az érzést. amugy kipróbáltam tegnap a po-2-esek ellen magam, olyan 650-el csaptam közéjük általában, az elején nem ment olyan jól a célzás de egy 5 kör után már határozottan jobb volt. a legtöbbször azért haltam meg(mer vagy 3-szor ottmaradtam), mer addig lőttem, hogy túl késő volt, nem tudtam felhúzni a gépet, és ütköztünk. kipróbáltam egy küldetést teljesen a pilótafülkéből történő vezetésel is, a leszállás kivételével, tényleg jóval nehezebb igy, amikor kivülről harc közben körülpillantottam, akkor egyből mindent fel tudtam mérni, és általában 2-3 gépet mindig lelőtem, de most csak 1 jött össze, és majdnem ott maradtam, meg stalloztam is, de volt életem mert még könyüben nyomom, és visszapattantam a földről XD. amugy a karakterkészitésnél a küldetésesben nem tudjátok, hogy lehet beálitani, hogy a többijek ok nélkül ne haljanak meg? mert a harc sikerül nekünk gépveszteség nélkül, 8 ivánt lelövünk, aztán leszállásnál 4-en elkezdenek a repülőtérnél kiabálni, hogy elkaptak elkaptak! és darabokra hullanak a levegőben. nem fnotos tudom, de elég idegesitő. melyik beálitási pontal lehet a karakterkészitésnél változtatni ezen?