IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mondjuk lehet, mert múltkor finn kampányt nyomtam, és a rata legyorsulta a hurricane mk i-em, ráadásul vagy 4 másodpercen keresztül soroztam telibe a 8 meggymagkötővel, kb 50 méterről és komolyabb sérülés nélkül továbbrepült, én meg kifogytam. Majd lelőtte bal csűrőmet, és az is kifogyott :D
Amúgy kipróbáltam valamelyik nap a híres shitet... hát tényleg nem semmi. Szinte helyben megfordul minimális sebességveszteséggel, és olyan kanyarodással, hogy talán még egy zerot is lefordulna, de emellett lazán, pillanatok alatt 600-ra gyorsul, és ha le veszem a gázt, úgy lassul, mintha fékszárnyat nyitottam volna, tehát nem kell olyasmikkel szórakozni leszálláskor mint mondjuk fókával éles s- kanyarok, vagy 262-vel csúsztatás, hanem egyszerűen le a gázt, és máris leszállósebességen van.
Egy vicc az a gép ebben a formában, méghosszá elég rossz vicc...