IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mcsaba
    Azt hittem rosszul látok mikor azt olvastam hogy nem lessz klikkelhető fülke, eddig azt hittem hogy a BOB egy igazi szimulátor lessz, már már szinte túlzásnak gondoltam azt a részletességet amit a képeken látni lehetett, hogy még a gépek belső szerkezetét is lemodellezték de úgy látszik ennek megvan az ára is. Ha lessz is mindenre billentyűparancs amit kétlek az nem ugyan az lessz mitha klikkelni lehetne. Én is egy olyan szimre vágytam amibe foroghatok a fülkébe és közbe én magam kapcsolhatom a müszereket készülékeket, ha csak billentyűparancs lessz az ugyan olyan lessz mintha nyomnánk egy I betüt, csak így még a sok kombinációt is megkéne jegyezni, ezért kétlem hogy mindenre kiterjedő billkombinációk lesznek. Az igaz hogy harc közbe jól jönnek a kombinációk, na de inditás vagy csak sima repülés közbe nagyon árkádos szintre kerül ha nem lehet egérrel kapcsolgatni a müszereket. Nagyot csalódtam én is.