IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #18247 ja ne haragudj, korán volt még:D
gondoltam arra célzol hogy harc közben úgyse tudsz egérrel piszkálódni, mert a "sürgős" kapcsolókat tényleg mind muszáj lenne billentyűzetre osztani.
A cikk il2 vs. bob részéhez meg annyit, hogy szerintem felejtsétek el az überkomoly repszimet, amit vártok..:) szebb lesz mint az il2, pár dologban szerintem komolyabb is, de eszükbe sem jutott szimulációt írni az "őspró" közönségnek, ahol többet kapcsolgat az ember, mint lő.
Egyrészt, mert ahogy Oleg is mondja: ez sok energia, és jó ha pár száz embert érdekelne a világon; másrészt megfigyeltem a játék eddigi történelmében, hogy az átlag ilkettő-huszárt ZAVARJA, ha lebutítva játszik, de egyben az is ZAVARJA, ha a játék nehéz.
Szóval mint más játékoknak, ennek is célja, hogy az átlag játékos is úgy érezhesse, "ő nagyon ért valamihez". Itt pl a vadászrepüléshez, pedig egy Cessnával sem bírna felszállni.