IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
"Egyébként kis túlzással tényleg majdnem ennyiben merül ki a szerepe. Egyszer próbálgattam Pacific Fronton Zéróval, még a sebességre sem volt semmi hatással a keverékállítgatás, nem hogy a fogyasztásra."
Pedig van. Bár zeroval nem repülök (nem szeretem a lassú dogfight gépeket), de f4u-val, meg ki-43-al kell állítgatni, mert ha rosszul van, akkor füstöl, mellesleg nem lesz ereje a motornak. f4u-nál többször véletlenül lenyomtam a mixturet 100%-ról 80% kis magasságon. Akkorát rándul tőle a gép, hogy azt egy hirtelen fullgázzal se lehet utánozni, és emellett jól le is csökken a fordulatszám. És ez 4.08-as.
ki-43-nál mivel b29-et kellett lőni nagy magasságban, bizony sokat kellett nyomogatni a supercharger meg a mixture beállításokat.