IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    "Azt viszont el tudom képzelni, hogy 1-2 veteránnak némi zsebpénzért mindegy is, mit írnak a nevében."
    Nem gondolnék rosszat az idős repülőkről. Én csak azt mondhatom amit személyesen megtapasztaltam. Kisöreg Jak 3 vagy 9 el repkedett annó, na betettük neki . Nézegette a joyt huzogatta ,forgatta,repkedett majd lezuhant. Nekifutott még egyszer ,ugyanaz. Kérdezem ,mi a baj. Erre mondja ,hogy hát a kabin az hasonló,meg minden de hát ő nem érti ezt a modern dolgot,mivel egyrészt nem érzi a fenekén amit érezni kéne ,meg úgy általában semmit . Aki igazi pilóta annak ez sose tudja még megközelítőleg sem visszaadni az élményt ,azon egyszerű oknál fogva,hogy hiányoznak az általad is említett dolgok. Szórakozásnak ,pediglen kiváló:)