IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Bocsi :) de ez a hasonlat azért durva. Sose mondanék semmiféle következtetést egy próba után semmiről,mondjuk autóról esett szó hát arról sem. Pedig volt szerencsém kipróbálni nemrég egy Focus vrc-t ,de mivel sose vezettem hasonlót sem ,(ezt se mertem ,meg nem is tudtam rendesen) Így szerinted mit mondhatnék róla. Beszarás volt,max ennyi.
    Pedig anno volt nekem egy Ford Sierra cosvort RS gyári tuning autóm a maga 220 pacijával meg mindenféle kütyükkel ,de ehez képest az nulla.
    No de mindegy is,én aszondom ki mit szokik meg ,az a jó neki. De fenntartom,hogy egy fikarcnyival sincs senki előnyben velem szemben csak mert TR-t használ. Ha jobb nálam ,lelő ha meg nem akkor én lövöm le. Tr ide vagy oda.