IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Egy kis belevau...

Laca: A Gripen-pilóta most virtuális Puma?

Többieknek: Én életemben még repülőgépen sem ültem, de egy (szerintem) megfelelő analógiát tudok említeni.
    Ez pedig a "Moto GP" játékprogram, és a valós motorozás.
    SZINTE SEMMI KÖZE A KETTŐNEK EGYMÁSHOZ!!!
    A látvány valóban olyasmi, meg egy-két alapvető fizikai törvényszerűség, de ezzel ki is merült minden hasonlóság.
    Azt az érzést (PC) szimulátoron nem lehet visszaadni, amikor teljes gyorsításkor a belső szerveid "elindulnak hátrafelé", vér helyett adrenalin van az ereidben, és közben pokolian kell figyelni, hogy ne emelkedjen túl magasra az első kerék, különben hanyatt esel...
    Vagy amikor ennek ellentéteként satufék 250-ről, kiugrik a szemed, igencsak markolod a kormányt, mert ekkor is 1G hat rád vízszintesen, és közben szintén pokolian figyelsz, hogy a hátsó kerék ne emelkedjen túl magasra, különben átfordulsz...
    A kanyarokról, térdkoptatásról, útegyenetlenségeken történő kormányszitálásról, szembejövő kamionról még nem is szóltam...

Vajon az Il-2 miért lenne sokkal közelebbi a repüléshez?