IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Értem én amit mondasz,sőt el is fogadom. Ez a te nézeted.
Én meg azt mondom, olyan ez mint a háború. Minél több enemit le köll lőni.
Persze nem minden áron,de törekedni kell rá. A Pumáknál volt régen olvasható egy kis légi harc elmélet,ottan volt leírva. Vannak jó pilóták,meg vannak közepesek,meg vannak vacak pilóták.
Volt, meg van szerencsém repülni olyan srácokkal akik elől potyognak az ellenfelek, és nincs semmiféle komolyabb szerkentyűjük.
Ottan van Gida barátom,aki mindenkinél hamarabb észreveszi az ellenfelet,mellesleg taktikailag is kiváló. Vagy Maggi.
Minap egy szerveren repültünk,és csak azt látja az ember ,hogy félpercenként lelő valakit. (állítólag álmos volt). Vagy a pumák közül jó páran. Egy rácsapás egy gép. Ha összejöttek és elindultak hát nem nagyon hagytak ellenfelet az égen. Sorolhatnám reggelig,de egyiknek sem volt semmi kütyüje.