IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • galimatika
    Ez egy alapvetően technikai eszközökre épülő játék. Ha az eszközök minősége javul, az eredményeid is javulnak. Egyébként meg ahány ember annyiféle, arról nem is beszélve, hogy mindenki a maga tapasztalataira alapozva vonja le a maga következtetéseit.
    Maradj nyitott, próbáld ki és meglátod mi lesz. nekem mintha a fogamat húzták volna mikor megvettem a TrackIR-t de nagy élmény.
    Jobb lettem e? Abban az értelemben igen, hogy tudtam legalább, hogy ki merre van. A legnagyobb előnye a cuccnak, hogy a térérzéked kifinomodik és szinte érzed azt, hogy mit kell csinálni és ki merről merre tart.
    Egyébként még mindig megvan és eladó. Lentebb olvashattátok a srác rendelt, 45.000+postaköltség
    Az enyémet már odaadom 30.000-ért 6dof, sapkás és hibátlan állapotú.