IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sztoncsi

"2. Voltak virtuális sisakokra már próbálkozások, valami Virtual FX rémlik nekem. Nos annál még a gyártók is azt javasolták, hogy 30 perc használat után pihenjen a játékos, mert egyensúly zavart, szédülést, rosszullétet okoz."

Igen jól emlékszel! A Budapesti vidámparkban ki is volt rakva, és ki lehetett próbálni a Mechwarrior 3-mal...!

Én ki is próbáltam, de kb. 3 perc után le kellett vennem, mert hányingerem lett tőle!

A gond az volt, hogy a fejemet vadul forgattam, de a szemem egy közeli FIX pontot nézett!

"A TrackIR-röl már írtam korábban, van némi rálátásom, hiszen már néhány éve használom.
    Nem lesz senki ettöl jobb pilóta, nem lesznek jobbak az eredményei sem. Egy valamiben segit, szabadabban, az igazihoz kicsit hasonlóbban lehet benne nézelödni."

Ha szabadabban tudsz benne nézelődni akkor az segítség, így jobb eredményhez vezet!
    Jobb pilóta ettől valóban nem leszel...

De ha egy gyorsabb autóval mész, hamarabb megteszed ugyanazt a távot! Ettől még jobb sofőr sem leszel!
    Viszont az eredményeid jobbak lesznek itt is!

Erre a legjobb példa a hölgy ismerősöd!

De mi is a lényeg?

Jobb pilóta akarsz lenni, vagy azt szeretnéd ha az eredményeid lennének jobbak?